Kuraray Advanced Materials

Oktober 2020 - Thailand

 

Kuraray Advanced Materials & Chemicals is een Thaise onderneming die zijn sporen verdient heeft als producent van plastics, polymeren, chemicali├źn, elastomeren en rubber. In opdracht van Thermon Europe mocht Elektro Internationaal heat tracing panelen leveren voor het Thaise bedrijf. Eerdere geslaagde samenwerkingen op het terrein van electrical heat tracing resulteerde in deze nieuwe opdracht voor zes HT-panelen.

De heat tracing panelen hebben als doel de verwarming van verschillende leidingen op niveau te houden, om ervoor te zorgen dat het product dat door de leidingen vervoerd wordt op de juiste temperatuur blijft, zodat het niet bevriest, verdikt, stolt of instabiel wordt.

De besturingsafdeling van Elektro Internationaal integreerde daartoe speciaal door Thermon ontwikkelde en geleverde temperatuurregelunits (de zogeheten TC816) in de panelen, geheel volgens de voorschriften zoals die door Thermon worden afgegeven. De verwarmingselementen op de verschillende leidingen en proceselementen van Kuraray zullen vanuit de panelen bewaakt worden door aardlekautomaten. De vermogenssturing en temperatuurregulering gebeurt vanuit de TC816 regelunits, via Solid State Relais.

 

TERUG NAAR PROJECTOVERZICHT (https://www.ei-woerden.nl/tp-28137-2/nieuws/project)

 

image00009 image00009