The Joan

Augustus 2021 - Amsterdam, Nederland

 

Eenvoudig bereikbaar vanaf de A10 en A2 verreist het multifunctionele kantoorpand The Joan. Het vanaf de snelweg zichtbare kantoorpand meet straks 24.000 vierkante meter aan flexibel in te delen kantoor- en creatieve bedrijfsruimte. Het pand wordt gebouwd naar het Breeam Excellent & Well Platinum predicaat.

 

In opdracht van Kropman Installatietechniek leverde Elektro Internationaal onderdelen voor de elektrotechnische installatie, waaronder de hoofdverdeler in het systeem Prisma P van Schneider Electric en verschillende onderverdelers in Prisma GK alsmede diverse Halyester kasten.

 

Vanwege de beperkte beschikbare ruimte heeft Elektro Internationaal de hoofdverdeler geleverd in 3 delen, die op locatie gekoppeld zijn en in een hoekopstelling zijn geplaatst. De hoofdverdeler wordt gevoed door een 1600 kVA transformator en heeft een vermogen van 2500A met een kortsluitwaarde van 40kA.

 

De HVK is volledig bemeterd met power analyzers. Ook in de onderverdelers in het kantoorpand zijn bemeterd, waardoor (door)facturatie van verbruik aan de verschillende hurende partijen straks mogelijk is.

 

[Beeld: Proloog]

 

TERUG NAAR PROJECTOVERZICHT (https://www.ei-woerden.nl/tp-28137-2/nieuws/project)

The Joan The Joan