Okken verdeler in U-vorm

Oktober 2022 - Nederland

 

Onlangs leverden we een verdeelpaneel in U-opstelling aan een farmaceutische klant. Deze verdeler, gebouwd in het systeem Okken van Schneider Electric, komt te staan in één van de belangrijkste productiefaciliteiten van het farmaceutische bedrijf waar 365 dagen per jaar 24 uur per dag productie wordt gedraaid.

 

In de bestaande installatie was de hoofdverdeler dermate verouderd en end of life dat deze vervangen moest worden. Bovendien voldeed deze verdeler niet meer aan de eisen die de farmaceut tegenwoordig aan zijn installatie-onderdelen stelt.

De nieuwe verdeler is uitgelegd op 1600 A en bestemd voor de nieuwe laagspanningsruimte. Daarvoor was vanuit de opdrachtgever een L-vorm voorgeschreven. Samen met installatiebedrijf Elektravon hebben we het paneel ontworpen als een U om efficiënter gebruik te maken van de ruimte en kosten te besparen. De HKL is eind oktober op locatie door ons gekoppeld. Elektravon sluit de oude installatie gefaseerd aan op de nieuwe verdeler, waarna de oude verdeler wordt gedemonteerd.

[Beeld: Elektro Internationaal]

 

TERUG NAAR PROJECTOVERZICHT (https://www.ei-woerden.nl/tp-28137-2/nieuws/project)

 

 

paneel in U opstelling paneel in U opstelling